Vilkår & Betingelser

Dit køb på ah-globusbarer.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes.

Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb på ah-globusbarer.dk, som er ejet og drevet af AH Globusbarer.

Priser

Alle priser på ah-globusbarer.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms men ekskl. fragt / porto. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Aftaleindgåelse

Når du handler på ah-globusbarer.dk, sender vores system dig automatisk en bekræftelse på din bestilling til den oplyste e-mail. Det automatiske svar er ikke en juridisk bindende bekræftelse. Det er en kvittering for modtagelse af din bestilling. AH Globusbarer har mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende. Den bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig sammen med de bestilte varer.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. På din ordrebekræftelse er et link til handelsbetingelserne, så du altid har mulighed for at tilgå dem.

Alle købsaftaler indgås på dansk.

Bestilling

For at foretage et køb på ah-globusbarer.dk skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå derefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger eller log dig på med dit eget login, hvis du allerede har et.
  3. Udfyld betalingsmetode.
  4. Læs og godkend handelsvilkårene.
  5. Tjek, at din ordre er korrekt, og godkend beløbet.

Bestillingen er ikke gyldig, hvis vi ikke kan fastslå din bopæl.

Bekræftelse på din bestilling

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en bekræftelse på modtagelse af din bestilling. Det anbefales, at du kontrollerer bekræftelsen, så den stemmer overens med din bestilling med hensyn til antal, varetype, pris o. lign. Bekræftelsen er kun en bekræftelse på selve bestillingen. Den endelige ordrebekræftelse og faktura modtager du, når varerne fremsendes til dig.

Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndteringen af forsendelse og modtagelse af varer.

Dine varer leveres af GLS/DAO til den adresse, som du har oplyst som leverings adresse eller til nærmeste pakkeshop. På alle varer i e-shoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. Vi bestræber os på, at leveringstiden for lagervarer er 1-3 hverdage. Hvis du bestiller dine varer i weekenden eller op til helligdage, kan der gå mere end de 1-3 dage. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informeres du telefonisk eller pr. e-mail.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer, udsolgte varer og varer, der er i restordre. ah-globusbarer.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

For uafhentede pakker forbeholder vi os retten til at debitere fragtbeløbet. Ikke-afhentede pakker er ikke omfattet af returretten.

Fragt- og ekspeditionsgebyr

Fragtomkostningerne på levering i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) er beregnet efter GLS´s/DAO´s til enhver tid gældende takster og fremgår af varens samlede pris inden betaling. Fragt til udlandet beregnes efter billigste fragtmulighed. Kontakt AH Globusbarer for priser.
Returforsendelse står for købers egen regning, med mindre andet er skriftligt aftalt. Det gælder også ved ombytning. Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyr.

Ombytning

Ombytning er for egen regning med mindre andet skriftligt er aftalt. Som ved returret gælder det, at varen skal være afsendt inden 14 dage fra modtagelsen. Du betaler selv fragten af den nye vare. Læs mere under returret / fortrydelse.

Returret / Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på ah-globusbarer.dk, hvis du ikke har andre aftaler med os. Du må gerne se varen, men vælger du at returnere varen, skal den være ubrugt, ikke forsøgt samlet og i original emballage og med alle de originale mærker og etiketter. Varen skal være forsvarligt indpakket og afleveret til GLS/DAO/Post Danmark, og den skal være afsendt seneste 14 dage efter modtagelsen.

Vare returneret pr. efterkrav vil blive afvist.

Du er ansvarlig for, at varens salgsværdi ikke forringes. Hvis varen beskadiges under transport pga. manglende eller for dårlig indpakning, mister du din fortrydelsesret. Ved returnering vedlægges kopi af faktura med begrundelse for returnering.

Ved afsendelse skal du sørge for at få en kvittering på posthuset som dokumentation for en evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret for modtagelse på vores lager.

Når vi har modtaget varen retur, kontrollerer vi, at varen lever op til betingelserne, for at fortrydelsesretten kan benyttes. Gør den det, sørger vi for at refundere købesummen til dig hurtigst muligt via den samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet.

Du er altid meget velkommen til at ombytte varen i vores showroom efter aftale.

Reklamation og fejllevering

Hvis varen er defekt, transportskadet, ikke er komplet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt og uden ophold kontakte os og melde fejlen. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til forsendelsesfirmaet/ekspeditøren.

I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står ah-globusbarer.dk for fragtomkostningerne.

Alle varer er omfattet af købeloven og forbrugeraftaleloven.

Betaling

Du betaler dine indkøb på ah-globusbarer.dk med et gyldigt betalingskort. Du kan anvende Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard og MasterCard. Alle kreditkortoplysninger er krypterede, og alle sikkerhedskrav er overholdt. Hverken AH Globusbarer eller tredjemand får kendskab til dine kreditkortoplysninger, da de overføres via en SSL-krypteret forbindelse (Secure Socket Layer).

Pengene trækkes først, når pakken afsendes fra os. Ved evt. returnering af en vare tilbageføres købesummen for det returnerede til dit kort.

Håndtering af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med ah-globusbarer.dk, skal du registrere følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.

Vi registrerer disse personoplysninger for at kunne levere dit køb til dig. Oplysninger registreres hos virksomheden og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Personoplysninger, der indsamles via websitet, sker altid ved dit samtykke. Du har ret til at vide, hvilke oplysninger, der registreres, og hvorfor vi registrerer disse.

Vi har en række tekniske forholdsregler, der beskytter dine oplysninger. På sitet bruger vi SSL, så dine oplysninger krypteres i forbindelse med transaktionen online. Vi har ingen adgang til disse oplysninger.

Som kunde hos ah-globusbarer.dk angiver du personlige oplysninger. Disse oplysninger er omfattet af tavshedspligten og bruges kun til at opfylde gensidige forpligtelser. Vi hverken sælger eller videregiver dine oplysninger til andre.

På ah-globusbarer.dk benyttes logstatistik, hvor der indsamles statistisk materiale, om hvor mange besøgende sitet har, og hvor de kommer fra og lignende. Formålet er alene at optimere funktionaliteten på sitet.

Dataansvarlig er AH Globusbarer.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at indhente information om dine oplysninger. Disse rettigheder er gengivet i Persondataloven.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

AH Globusbarer tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte/udgåede varer, varer i restordre og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Nyttige links om e-handel

Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugersikkerhed: www.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerombudsmanden: www.net-tjek.dk

Virksomhedsinformation

AH Globusbarer er registreret med hovedkontor i Højslev
Momsregistreringsnr.: SE 41 79 93 74

Scroll to Top